Pochádza z Indonézie a je tak jednoduché že to zvládne aj ,,muž" pokial sa mu chce
porcie
príprava
Postup
-
1
Avokádo rozpolíme a vyberieme kôstku, z lyžicou vyškriabeme obsah, okamžite pokvakáke citrónom
- 2
cibuľu nakrájame na najdrobnejšie ako vieme a pridáma k avokádu, ochutíme podľa svojej chuti ale hlavne dáme kardamón a solčanku, môžeme pridať aj trochu čili alebo kayenského korenia
- 3
Rozmiešame vidličkou a podávame na celozrnnom chlebe ako nátierku. Avokádo je vinimočné že obsahuje množstvo vitamínov ako A, B1,2,6, C, E, železo, vápnik, fosfor, draslík, lecitín a 30% organických tukov preto nepotrebuje dalšie oleje na prípravu. Musí sa ,,vždy" spracovávať s citrónom alebo limetkou aby neoxydovalo železo v ňom a aby sme uchovali všetky živiny. Sú to rýchle a veľmi zdravé raňajky. Prajem Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu