Pochádza z Indonézie a je tak jednoduché že to zvládne aj ,,muž" pokial sa mu chce
porcie
príprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Avokádo rozpolíme a vyberieme kôstku, z lyžicou vyškriabeme obsah, okamžite pokvakáke citrónom
- 2
 cibuľu nakrájame na najdrobnejšie ako vieme a pridáma k avokádu, ochutíme podľa svojej chuti ale hlavne dáme kardamón a solčanku, môžeme pridať aj trochu čili alebo kayenského korenia
- 3
 Rozmiešame vidličkou a podávame na celozrnnom chlebe ako nátierku. Avokádo je vinimočné že obsahuje množstvo vitamínov ako A, B1,2,6, C, E, železo, vápnik, fosfor, draslík, lecitín a 30% organických tukov preto nepotrebuje dalšie oleje na prípravu. Musí sa ,,vždy" spracovávať s citrónom alebo limetkou aby neoxydovalo železo v ňom a aby sme uchovali všetky živiny. Sú to rýchle a veľmi zdravé raňajky. Prajem Dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu