Foto: matus113
Ešte o kúsok vylepšené cestoviny
porcie
príprava
na 170 °C
Postup
-
1
Dáme si uvariť vodu, ktorú osolíme a pridáme trochu oleja. Do zlatista si osmažíme cibuľku na oleji. Pripravíme si mozarellu, olivy, rajčiny a tuniak v rastlinnom oleji.
- 2
Na osmaženú cibuľku pridáme tuniaky, olivy a rajčiny. Osolíme, okoreníme a pridáme troška bazalky. Keď vidíme, že sú rajčinky osmažené pridáme aj nakrájanú mozarellu a ďalej ešte presmažíme. Keď sa nám mozarella rozpustí, omáčku máme hotovú a dáme odstáť.
- 3
Keď voda zovrie pridáme cestoviny, ktoré necháme variť. Priebežne ich ochutnávame. Keď sú cestoviny hotové, tak ich scedíme a nasypeme do zapekacej misy, navrch pridáme pripravenú zmes.
- 4
Polejeme smotanou na varenie, posypeme parmezánom a premiešame. Dáme piecť na 170 stupňov na 15-20 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu