Foto: katka82
V letnom období veľmi obľubujem toto ľahké a zároveň aj lacné jedlo.:-))
10 minút
príprava
príprava
10 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Najprv dôkladne umyjeme patizón a ošúpeme ho.Rozrežeme ho na polovicu a ak má už jadierka,vydlabeme ich lyžicou.
- 2
Vyčistený patizón pokrájame na podkovičky a posolíme,môžme dať pokojne viac soli.Nasolený patizón chvíľu necháme postáť a potom ho obalíme v trojobale: múka, vajce, strúhanka a vysmážame v rozpálenom oleji.
- 3
Podávame s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou.Dobrú chuť!:-))
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu