Foto: sonulienka
Takto vyprážam syr a je to naše obľúbené jedlo.
20-30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Údený syr postrúham na jemných slzičkách, pridám vajíčko urobím guličky a obalím v strúhanke a možeme vyprážať Ako prílohu mávame hranolky v tomto prípade malé opekané zemiačiky a tatarskú omáčku.
- 2
Niekedy robím aj tak, že zmiešam syr a žĺtko. Bielko do tuha vyšľahám a primiešam do tejto hmoty a robím guličky ktoré obalím v strúhanke. Každý si može vybrať ako chce alebo ako mu chutí.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu