Vyprážaný hermelín s ananásom a čučoriedkovým džemom
Foto: matus113
Zaujímavá kombinácia chuti
3
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Hermelíny si rozrežeme pozdĺžne na 2 časti. Obalíme ich v klasickom trojobale-múka, vajíčka, strúhanka. Aby nám hermelín nevytiekol tak ho obalíme dvakrát vo vajíčkach a dvakrát v strúhanke.
- 2
Obalené hermelíny vysmažíme na panvici s olejom. Podávame s ananásom, čučoriedkovým džemom a môžeme aj so zemiakmi.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Tato kombinacia sladko-slana vyzera velmi dobre...
treba skusit pred tym, ako zacneme kritizovat.