Foto: andy54
Viem, že sa dá cukina pripraviť na veľa spôsobov. Nám najviac chutí tento spôsob. Treba ju len nakrájať na hrúbku od 0,5 - 1 Zobraziť celý popisViem, že sa dá cukina pripraviť na veľa spôsobov. Nám najviac chutí tento spôsob. Treba ju len nakrájať na hrúbku od 0,5 - 1 cm.
6-8
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistíme cukinu.
-
2
Nakrájame ju na cca 1 cm hrubé krúžky. Ak sú semená veľké, vyrežeme stred.
-
3
Obalíme ju v trojobale.
-
4
Vysmážame v horúcom oleji z obidvoch strán. Medzitým uvaríme ryžu.
-
5
Cukinu necháme odkvapkať a ukladáme na tanier.
-
6
Podávame samotné alebo s ryžou. Ako príloha môže byť uhorkový šalát.
Diskusia k receptu