Vrecká z hovädziny a syra

Miroslav Heredoš
šéfkuchár hotela Dubná skala v Žiline, 31. decembra 2010
Vrecká z hovädziny a syra
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc

Suroviny

100 g
100 g
50 g




Postup

  1. 1

    Bresaolu nakrájame na tenké plátky. Rozotrieme syr gorgonzola dolce a nabok poukladáme zelené fazuľky. Stiahneme do potravinárskej fólie a dáme na 15 minút silne schladiť. Podávame prerezané naprieč.

Diskusia k receptu

vcelka
Však to sa normálne dá kúpiť, napríklad, v Tescu... Alebo nahradiť sušenou šunkou, obyčajnou šunkou - hrubšie krájanou, dokonca kvalitným mäsitým bôčikom... akýmkoľvek plátkom, dostatočne veľkým, aby sa to dalo pekne zatočiť a dostatočne hrubým, aby to napokon aj držalo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia