4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriaceho mlieka nasypeme ovsené vločky, mierne osolíme a za stáleho miešania uvaríme hustú kašu. Žĺtky vymiešame s cukrom, primiešame vychladnutú kašu, prisypeme blanšírované hrozienka a vmiešame sneh z bielkov.
- 2
Do vymasteného a vysypaného pekáča dáme vrstvu cesta, vrstvu ošúpaných a nastrúhaných jabĺk, posypeme škoricovým cukrom, potom opäť vrstvu cesta a jabĺk, končíme cestom.
- 3
Navrch poukladáme vločky masla a pečieme asi 40 minút.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu