Piña Colada
Piña Colada

Virgin Piña Colada

simca7769 - fotkasimca7769, 10. septembra 2023
Virgin Piña Colada
Foto: simca7769

Tento recept som našla na nejakej anglickej stránke, trochu si ho poupravila a chutí božsky! My osobne doma, máme radšej nealkoholickú verziu piña colady, Zobraziť celý popisTento recept som našla na nejakej anglickej stránke, trochu si ho poupravila a chutí božsky! My osobne doma, máme radšej nealkoholickú verziu piña colady, ale kto chce, si biely rum môže kľudne pridať :).

2
porcie

Suroviny

1 a 1/2 hrnčeka (kúsky)
1/4 hrnčeka
3/4 hrnčeka (nesladená)
3/4 hrnčeka
1 a 1/2 PL
Na ozdobu:
 čerstvý (plátok/kúsok)




Postup

  1. 1

    Nachystáme si ingrediencie a smoothiemaker, prípadne nejaký vhodný mixér.

  2. 2

    Ľad a mrazený ananás vložíme do mixéru.

  3. 3

    Zalejeme ananásovou šťavou a kokosovým mliekom. Pridáme cukor - pri tom cukri opatrne, množstvo záleží aj od toho, či máte sladené kokosové mlieko a džús a ako moc, vtedy skúste dať najprv napr. 1 PL cukru a ak bude málo, pridajte si. Treba si prísť na ten svoj správny pomer, ako vám to bude chutiť najviac :). Niekto to môže chcieť sladšie a niekto menej.

  4. 4

    Všetko vymixujeme do hladka. Teraz ochutnáme a podľa potreby pridáme napr. cukor, prípadne, ak sa vám to zdá málo ananásové, tak ešte ananás alebo džús, ak zase moc husté, tak môžete tiež priliať trochu viac džúsu na zriedenie, ale opatrne, aby ste to s ním zase nepresladili :).

  5. 5

    Potom už len nalejeme do pohárov a dozobíme poháre kúskami čerstvého ananásu, prípadne môžete použiť napr. kandizované čerešne :). Na zdravie!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia