Víkendový hambáč

dadmara0807 - fotkadadmara0807, 2. júla 2012

náš záhradný hambáč na počkanie , máme to radi tak som sa rozhodla že sa podelím :)

10 minút
príprava

Suroviny


Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    množstvo neudávam lebo každý kolko spapám ale podľa seba asi takto : pol kila mletého mäsa zmiešame s jedným balíkom gril. korenia , kto chce pridá cesnak a to je všetko dobre zmiešať vytvarovať placečky dať na gril a z každéj stranu cca 10 minút. Z pol kila mäska je asi 10 hambáčov ako na obrázku

  2. 2

    rozkrojiť bagety natrieť horčicou z každáj strany , položiť plátkový sýr nato ugrilované mäsko , ako prílohu čerstvá zeleninka a na drobno pokrájaná čilil ešte na mäsko kto má rád a nevadí mu to :) takto mäsko robím aj doma na panvici . Prajem dobrú chuť P.S. prosím môžete mi poradiť ako pridať viac ako jedno foto ? ďakujem

Recept je zaradený do kategórií:
Mleté mäso, Slovenská kuchyňa, Desiata, Olovrant

Diskusia k receptu

mlsalka
heh na prvy rychly pohlad ta bageta vyzerala ako knedla :-D az som sa zadivila, ze aka zvlastna kombinacia :-D do hambacu by som este pridala list salatu,kolecko rajciny a bolo by to mnamy mnam
marijanka712
@dadmara0807 , vynikajúci hambáč myslim že sa nemusí hanbiť ani za vzhľad ale ani za chuť, ked chceš pridat viacej foto a vkladaš recept pod každou rubrikou návodu máš pridaj foto tak stale niečo napíš a pridaj foto aspon ja to tak robím naraz sa dá pridať iba 1 fotka
hrky
dadmarka ako pridáva aj to jedno foto a robíš popis, zakaždým za tým máš možnosť pridať fotku ďalšiu