Pre malych i velkych
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
Suroviny
400 g |
|
1 čl zarovnaná |
|
1/2 ks |
|
50 g |
|
1 bal. |
|
300 ml |
|
Na zdobenie: | |
1 bal. |
|
150 ml |
|
1 bal. |
|
Ešte potrebujeme: | |
|
|
6 ks |
|
Postup
-
1
Jablka ošúpeme a nakrájame na malé kúsky.Zmiešame s perníkovým korením,citronovou šťavou,cukrom a v kastroliku za stáleho miešania povaríme,kým jablka nezmäknú.Créme Olé vyšlaháme s mliekom podla návodu na obale.
- 2
Do pohárov nalejeme časť uvarených jablk,puding,jablká a znovu puding.
- 3
Slahačku vyšlahame s mliekom elektrickým ručnym šlahačom podla navodu na obale.Slahačkou naplníme cukrarske vrecko a ozdobíme pohar.Povrch posypeme škoricovým cukrom a ozdobime jablkom. DOBRU CHUT!!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu