Foto: merylin
Tieto škoricovníčky pečiem každý rok na vianočné sviatky.
15 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Z uvedených prísad vypracujeme cesto ,ktoré necháme odležať v chladničke pol hodiny v mikrotén.sáčku. Potom ho na pomúčenej doske rozváľkame na hrúbku 3 mm a vykrajujeme z neho rôzne tvary ,ktoré dáme na plech, ktorý sme si vystlali alobalom / ja dávam alobal /.Upečieme na 160 stupňoch asi 15 minút v elektrickej trúbe. Hotové necháme vychládnuť naplníme džemom a polejeme čokoládovou polevou.
-
2
Cesto v mikroténovom sáčku ,dáme do chladničky na pol hodiny stuhnúť.
-
3
Už upečené škoricovníčky.
-
4
Hotové , môžme papkať,,,sú vynikajúce, treba len vyskúšať.
Diskusia k receptu