Foto: tkatka
Chutný dezert a rýchly :)
porcií
príprava
na 200 °C
Suroviny
Cesto: | |
4 ks |
|
4 lyžice |
|
4 lyžice, , teplá |
|
4 lyžice |
|
1/2 balíčka |
|
Plnka: | |
1 balíček |
|
200 ml |
|
3 lyžice |
|
|
|
|
Postup
-
1
Cesto: Vajcia rozdelíme, z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Žĺtky s práškovým cukrom a teplou vodou vyšlaháme pridáme múku a prášok do pečiva. Potom primiešáme tuhý sneh z bielok. Na plech (30x23 cm) vyložený papierom na pečenie vlejeme cesto a upečieme. Kím sa pečie cesto pripravýme krém.
- 2
Plnka: Vanilkovú náplň vyšlaháme s práškovým cukrom a mliekom. Preto som si vibrala vanilkovú náplň lebo sa rýchlo spravý a netreba použiť k tomu maslo.
- 3
Príprava: Keď cesto vychladlo natrieme naň jahodový džem, potom natrieme vanilkový krém(necháme trošku krému na zdobenie do čoho primiešáme kakao), a dáme do chladničky stuhnúť. Potom nakrájáme na kocky a vyzdobíme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
, je to od Dr. Oetkera. V Tescu som to kúpila.