ani neviem kde som prišla k tomuto receptu, ale je výborný a jednoduchý
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
žľtla vymiešame s cukrom do peny a pridáme múku zmiešanú s kakaom a sodou bikarbonou. Nakoniec zľahka vmiešama sneh z bielkov
- 2
upečieme vo vymastenej a vysypanej tortovej forme
- 3
vychladnutý korpus zrežeme vo výške asi 1 cm. Spodnú časť korpusu opatrne vydlabeme. Vybrané cesto na jemno pomrvíme a zmiešame s vyšlahanou šlahačkou. Týmto naplníme spodnú vydlabanú časť korpusu a zakryjeme odrezanou častou. Tortu polejeme čokoládovou polevou. a pred podávaním ozdobíme šlahackou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu