Veľkonočné lízanky

herarecepty - fotkaHeraRecepty, 5. apríla 2014

Komerčný recept

Suroviny

200 ml
300 g
50 g
10 ml




Postup

  1. 1

    V zohriatej smotane rozpustite čokoládu. Do vlažnej hmoty potom zašľahajte tuk maslová príchuť a dajte vychladnúť. Z vychladnutej hmoty ručne vytvarujte guľôčky, ktoré napichajte na nanukové drievka a dajte dobre vychladnúť.

  2. 2

    Vo vodnom kúpeli si rozpustite 200 g bielej čokolády a 50 g tuku maslová príchuť. Do tejto polevy potom namáčajte pripravené guľôčky na drievku. Dôležité je čokoládu pri rozpustení neprehriať - mala by byť vlažná. Hotové lízanky dozdobte do podoby kuriatok.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia