Táto rýchlovka môže byť ako na večeru, tak aj na víkendové raňajky..
5 minút
príprava
príprava
2 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Chleb, nemusí byť najčerstvejší, ako keď idete robiť chlieb vo vajíčku - natrieme z jednej strany syrom - ja dávam bambino, keď nemám, tak akýkoľvek roztierateľný syr
- 2
tú syrom natretú stranu položíme do rozšľahaného vajíčka a potom do strúhanky
- 3
stále tou istou stranou položíme do rozohriateho oleja a chvíľku necháme osmažiť, aby strúhanka zružovela. Podávame s čím chceme, teda s horčicou, kečupom, tatarkou, zeleninou..
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
@hrky - vitaj na palube :-)