Foto: vieraa
Tento recept mám veľmi rada, pretože je rýchly a určite bude chutiť aj Vám.Ked ho urobím, tak sa po ňom iba zapráši.Ja som ho Zobraziť celý popisTento recept mám veľmi rada, pretože je rýchly a určite bude chutiť aj Vám.Ked ho urobím, tak sa po ňom iba zapráši.Ja som ho robila na Veľkú noc, preto tie farebné vajíčka. Podobný klasickému francúzskemu krémešu,však posúdte sami a želám dobrú chuť.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Suroviny, ktoré potrebujeme na prípravu krému /práškový cukor tam nie je vyobrazený,pretože ja som použila iba vanilínový cukor/
-
2
Najprv si pripravíme misu /oblžníkovú/, ktorú vyložíme oblátkami /tak ako je na obrázku/.Na spodok možte dať aj dve na seba.
-
3
Tvaroh, , vanilínový cukor vyšľaháme do peny.Uvaríme želatinu podla návodu a necháme vychladnút.Medzi tým si osobitne vyšľaháme Heru s troškou prášk.cukru /može dať a nemusí/, pridáme nastrúhanú pomarančovú kvoru a troška pomarančovej šťavy.
-
4
Obidve plnky vyšlahanú Heru a tvaroh spojíme dohromady, pridáme vychladnutú želatinu. Zamiešame a vylejeme do pripravenej misy s oblátkami.
-
5
Navrch poukladáme nakrájané banány /može byť aj iné ovocie/.
-
6
Prikryjeme oblátkou dáme do chladničky stuhnúť aspon na 2 hodiny
-
7
Ešte chcem pripomenút, že vrchné oblátky možte potrieť krémom ak Vám trošku zostalo. Nakoniec polejeme čokoládovou polevou, necháme chvílu stuhnúť a možme ľubovolne ozdobiť.
Diskusia k receptu