Ak vám zostane nedojedený marhuľový kompót, urobte z neho koláč. Tento vynikajúci s tvarohom.
15
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
25 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
300 g |
|
200 g |
|
4 ks |
|
100 ml |
|
100 ml |
|
1 ks |
|
2 PL |
|
Plnka: | |
500 g |
|
100 g |
|
1 ČL |
|
1 ks |
|
2 ks |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Vymiešajte si vajcia s cukrom. Postupne pridávajte múku s kypriacim práškom, olej a vodu. Nakoniec vmiešajte kakao. Plnku pripravíte zmiešaním všetkých uvedených ingrediencií.
- 2
Plech si vymastite a vysypte múkou. Vylejte polovicu kakaového cesta. Na cesto vylejte tvarohovú plnku (áno, priamo na to riedke cesto, aj keď sa vám to nezdá, ono sa to dá), na tvarohovú plnku naukladajte odkvapkané a na drobnejšíe kúsky nakrájané marhule a zalejte druhou polovicou kakaového cesta.
- 3
Dajte piecť na cca 25 minút pri 170°C.
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Zatiaľ 2 komentáre