Tvarohová torta s jahodami

daysandjoys - fotkadaysandjoys, 19. októbra 2013

Suroviny

500 g
100 g
250 ml
240 g
1

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cukor zmiešame s tvarohom. Smotanu vyšľaháme dotuha a vmiešame do tvarohu s cukrom. Želatinový stužovač pripravíme podľa návodu na šáčku. Potom ho pridáme do zmesi.

  2. 2

    Dno tortovej formy vyložíme piškótami, na ne navrstvíme tvarohovú zmes a ovocie. Opäť pokladieme piškóty a tvarohovú zmes a ovocie. Dezert je vhodné nechať uležať v chladničke aspoň niekoľko hodín. Môžeme ozdobiť ovocím a čokoládovou polevou.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
toto je môj obľúbený zákusok, čo je tvarohové - to je moje. Neviem, možno teraz prestrelím, ale ja to robievam z pochúťkovej smotany, nechávam to pár hodín ustáť, aby suché piškóty vypili všetku šťavu do seba, a nepoužívam stužovač. A koláč je tuhý, krásne sa dá krájať a zjedený je v priebehu jednej hodiny :(

Pridaj komentár k receptu: