
Vyskúšajte nový RAJO ochutený tvaroh, inšpirujte sa tvarohovými receptami a vyhrajte. Pošlite nám svoj obľúbený recept s tvarhom. Pridajte svoj recept na Zobraziť celý popisVyskúšajte nový RAJO ochutený tvaroh, inšpirujte sa tvarohovými receptami a vyhrajte. Pošlite nám svoj obľúbený recept s tvarhom. Pridajte svoj recept na www.Varecha.sk s aspoň jednou fotkou samotného dezertu a vyhrajte novú kuchársku knihu plnú nápaditých receptov.
Pozrite si informácie o súťaži
na 180 °C
Postup
-
1
V miske rozmiešame ochutený tvaroh hrozienka – vanilka s jedným žĺtkom.
- 2
Zmes natrieme na vyvaľkaný plát z lístkového cesta, ktorý sme posypali strúhankou a zvinieme.
- 3
Okraje cesta potrieme polovicou bielka, aby dobre držali.
- 4
Celý závin potrieme zvyšným bielkom a popicháme vidličkou.
- 5
Pečieme pri 180 °C približne 30 minút.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu