Foto: evas13
Vymyslela som si ho sama a máme ho veľmi radi. Suroviny sú pre dve osoby.
2
porcie
porcie
30-40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Cestoviny dáme variť podľa návodu. Po uvarení scedíme a odložime.
- 2
Do šalátovej misy nakrájene pór, ktorý mierne posolíme. Medzi tým si nakrájame na jemnejšie pásiky všetku zeleninu a olivy nakrájame na polovičky, premiešame, nakoľko máme osolený pór. Pridáme citrónovú šťavu, premiešame. Z plechovky tuniaka po otvorení zlejeme olej, pridáme do šalátu, nalejeme olivový olej, premiešame a necháme v chlade postáť 10-15 min. Potom pridáme cestoviny znovu premiešame a podávame.
- 3
Servírujem ho ako ľahké hlavné jedlo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu