Trojfarebný puding s cornflakes
Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 23. októbra 2013
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 23. októbra 2013
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mlieko rozdelíme na tretiny. Z jednej tretiny mlieka uvaríme krupicu a z ostatného puding, ktorý rozdelíme na polovice.
- 2
Do jednej pridáme ovocie, do druhej čokoládu a rozmixujeme.
- 3
Do pripravených pohárov vrstvíme najprv krupicu, čokoládový a ovocný puding, medzi jednotlivé vrstvy ukladáme cornfl akes. Dozdobíme ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu