Trojfarebný puding s cornflakes

Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 23. októbra 2013
Trojfarebný puding s cornflakes
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
10 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 l
50 g
1 bal.
 (maliny, jahody, lesná zmes)
50 g
20 g
100 g




Postup

  1. 1

    Mlieko rozdelíme na tretiny. Z jednej tretiny mlieka uvaríme krupicu a z ostatného puding, ktorý rozdelíme na polovice.

  2. 2

    Do jednej pridáme ovocie, do druhej čokoládu a rozmixujeme.

  3. 3

    Do pripravených pohárov vrstvíme najprv krupicu, čokoládový a ovocný puding, medzi jednotlivé vrstvy ukladáme cornfl akes. Dozdobíme ovocím.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia