Trojfarebný puding s cornflakes
			   Michal Škorec
šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 23. októbra 2013
		   
		   šéfkuchár penziónu Gašperov mlyn v Batizovciach, 23. októbra 2013

Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Mlieko rozdelíme na tretiny. Z jednej tretiny mlieka uvaríme krupicu a z ostatného puding, ktorý rozdelíme na polovice.
- 2
 Do jednej pridáme ovocie, do druhej čokoládu a rozmixujeme.
- 3
 Do pripravených pohárov vrstvíme najprv krupicu, čokoládový a ovocný puding, medzi jednotlivé vrstvy ukladáme cornfl akes. Dozdobíme ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





 


Diskusia k receptu