Trasorítka fotorecept

jack - fotkajack, 12. marca 2016
Trasorítka (fotorecept)
Foto: jack

Dnes som nechcela stráviť veľa času v kuchyni (ja viem, že to v sobotu tak býva pomaly v každej domácnosti), tak som sa rozhodla Zobraziť celý popisDnes som nechcela stráviť veľa času v kuchyni (ja viem, že to v sobotu tak býva pomaly v každej domácnosti), tak som sa rozhodla pre tento rýchly a fantastický zákusok. A prečo trasorítka? Lebo vám pri tomto koláčiku pracuje celé telo.

40 minút
príprava
20 minút
na 180 °C

Suroviny

5 ks
5 PL
5 PL
1/2 bal
Plnka:
3 ks
3 ks
3 ks (Crème Olé)
 (na posypanie)




Postup

  1. 1

    Urobíme si piškótu z 5 vajec. Žĺtky oddelíme od bielkov. Bielky vyšľaháme do tuha, žĺtky vyšľaháme s cukrom do penista. Potom žĺtky s cukrom dáme do snehu, pridáme múku s práškom do pečiva. Premiešame, dáme na väčší plech vyložený papierom na pečenie a upečieme. (Ja viem ,že každý vie upiecť piškótu, ale keby náhodou sa niekto našiel, čo nevie.)

    Trasorítka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Plnka: Všetky suroviny na plnku dáme do väčšej uzatvárateľnej nádoby. Vrch nádoby poriadne zavrieme a začneme poriadne triasť, aby nám to zhustlo. (Keď máte pri sebe nejakého chlapa, nech vám pomôže). Kompóty tam dáme aj so šťavou.

    Trasorítka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Plnku natrieme na vychladnutú piškótu. Posypeme postrúhanou čokoládou a dáme stuhnúť do chladničky.

Diskusia k receptu

monty469
Krasny kolacik a viem ze aj veelmi dobry.To trasenie by som chcela vidiet :-) Je to dobre precvicenie celeho tela :-D 5*
jack
Tak to je. Ďakujem ti montík.Všimla si si,že teraz máme spoločný ovocný víkend?Minule kapusta,teraz toto.Paráda.
haji
@Jack rychlý a jistě dobrý zákusek! Hned bych si dala! Mávám tobě i Monty!! Ovocné zákusky můžu. Přeji všem krásný večer!!
jack
Ďakujem@Haji ,tvoje komentíky vždy potešia.Prajem aj tebe krásny večer.
jack
Ďakujem Izabellka,aj chutia báječne.
luclup
v jednoduchosti je krasa, tento kolacik sa mi paci ! Mas odo mna krasnych slnieckovych 5*, nech mas super den
manya
aj keď je to trasený koláč ja plnku netrasiem, používam ručný mixér, najskôr dám kompót, trošku ho mixnem aby boli menšie kúsky, pridám ostatné suroviny, párkrát skrútnem a hotovo ( jediné využitie praktického daru od môjho manžela);
smejkad
tiez robievam, obcas pridam aj tvaroh ci kyslu smotanu
a ked som potrebovala luxusnejsiu verziu, prevrstvila som lekvarovymi piskotami - tu niekde som to zahliadla, velmi dobre a velmi efektne :-)
aj kombinacia ananasovy kompot , kokosovy puding bez varenia a piskoty s pomarancovym lekvarom, lekvar davam aj pod plnku na piskotu :-)
vyborna maskrta :-)
jack
Ďakujem @Luclup za milý komentík,aj tebe krásny deň,@P átroveckypitrs aj tebe ďakujem,ale dúfam,že to slovo Pusta nebolo myslené zlé.@Manya @Terinka55 ďakujem pekne.@Smejkad vďaka za dobrý tip,nabudúce vyskúšam.Prajem všetkým krásnu nedeľu.♡
janara
koláčik poznám a ked mám málo času, je dobrý aj na kupovanom korpuse :)
ale domáca "piškota" je lepšia
remcula
Znám, strašně fajný zákusek, rychlý a skvělý :-) 5*
mery8658
@Jack - Bomba zákusok - 5*. Ja ho robievam aj na lístkové cesto ako kremeš - len sa musí zjesť hneď lebo do druhého dňa navlhne.


1x erikao
jack
Máš ho krásnyMery8658.A ďakujem za komentík.Prajem ešte pekný večer.
jack
Aj ostatným ďakujem pekne.Potešili ste ma.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia