Jediný patrón je v tom, že som to nestihol nafotiť:-)))
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na kocky a v miske k nim primiešame korenie Fajita, dobre to celé premiešame, aby bolo mäso zabalené. Na oleji potom smažíme asi desať minút.
- 2
Ďalej nakrájame paradajky a papriku na rovnako veľké kusy, cibuľu nadrobno a šalátové listy natrháme na kúsky. Ja osobne ich nerád krájam. Toto všetko pomiešame v mise spolu s kyslou smotanou a strúhaným syrom.
- 3
Tortilly osmažíme na výpeku, čo nám zostalo po kuracom mäse. Smažíme asi päť-desať sekúnd z každej strany. Potom tortilly naplníme kuracím mäsom, šalátovou zmesou a zrolujeme. Pre tých, čo sú ozajstnými obdivovateľmi mexickej kuchyne ešte odporúčam ligth chilli papričky jalapeno alebo pekelné habanero, ale každý na vlastné riziko:-))). Takto pripravené ich podávame. Buen provecho...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
aj ked nie som obdivovatelom tortill, aj tak skusim tento recept. Samozrejme s habanero double (zlta/cervena).
Inak pozdravuj Habla a Babla.