Tortička Pavlovovej s hroznom
Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 2. augusta 2015
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 2. augusta 2015
Foto: Ľuboš Pilc
10
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30 minút
na 90 °C
na 90 °C
Postup
-
1
Bielky vyšľaháme s kryštálovým cukrom, pridáme práškový cukor a pomaly vymiešame.
- 2
Na papier na pečenie nastriekame pomocou cukrárskeho vrecka kolieska, ktoré sú vnútri deravé, a pečieme pri 90°C, až kým sa hmota nevysuší.
- 3
Tortičky necháme vychladnúť, pred servírovaním naplníme zmrzlinou a ozdobíme ovocím.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Ale je ejdno, kto, či koho torta, ja si vždy na ňu brúsim zuby keď ju vidím, najmä s ovocím a šľahačkou. Tieto venčeky sú dosť jednoduché, ale asi suchšie.