Tortička Pavlovovej s hroznom

Ádám Soós
šéfcukrár hotela DoubleTree by Hilton v Bratislave, 2. augusta 2015 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Tortička Pavlovovej s hroznomFoto: Ľuboš Pilc
10
porcií
10 min
príprava
30 min
na 90 °C

Suroviny

Cesto:
300 g (z 10 vajec)
300 g
300 g
Okrem toho:
400 g
200 g (alebo egreše) na ozdobenie
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Bielky vyšľaháme s kryštálovým cukrom, pridáme práškový cukor a pomaly vymiešame.

  2. 2

    Na papier na pečenie nastriekame pomocou cukrárskeho vrecka kolieska, ktoré sú vnútri deravé, a pečieme pri 90°C, až kým sa hmota nevysuší.

  3. 3

    Tortičky necháme vychladnúť, pred servírovaním naplníme zmrzlinou a ozdobíme ovocím.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist