Foto: tkatka
Mala som doma hrušky tak som urobila tortu :)))
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Bielky oddelíme od žĺtkov. Šľaháme bielky a pridávame práškový cukor, potom pirdávame pojednom žĺtky. Pridáme polohrubú múku a kypriaci prášok do pečiva a zamiešame. Vylejeme do formy a upečieme na 180 °C za 35 minút. Po vychladnutí cesto vodorovne rozkrojíme.
-
2
Z mlieka, kryštálového cukru a smotanového pudingu uvaríme hustí puding, ktorý necháme vychladnúť. Zatiaľ si vymiešame maslo s práškovým cukrom, potom pridávame vychladnutý puding a dobre vymiešame. Hrušky očistíme umyjeme a rozmixujeme zvyšnú šťavu scedíme a hruškové pyré primiešame do krému.
-
3
Naplníme cesto 2/3 krému.
-
4
Prikryjeme druhým korpusom a zvyšní krém natierame na vrch i boky. Dáme do chladničky stuhnúť.
-
5
Poleva DE LUXE orieškovú pripravíme podľa návodu a zalejeme tortu, ozdobíme a necháme stuhnúť.
-
6
Nakrájame a podávame.
odskúšala,sú super:-)))