Foto: zuzananoskova
Koláč som "skonštruovala" vďaka Festivalu kávy a čokolády, ktorý sa konal včera a ešte aj dnes v Nitre. Tak neváhajte, ak ste z okolia, Zobraziť celý popisKoláč som "skonštruovala" vďaka Festivalu kávy a čokolády, ktorý sa konal včera a ešte aj dnes v Nitre. Tak neváhajte, ak ste z okolia, určite "nás" navštívte. Dnes bude sladké dobroty predávať Martinka z matapecie.blogpsot.sk
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sušienky som rozomlela na jemno a zmiešala s olejom. Formu (s priemerom 18cm) som vystlala papierom na pečenie, kraje pretrela kokosovým olejom a dala do chladničky na chvíľu stuhnúť. Ak Vás tlačí čas, môžete dať aj do mrazničky.
- 2
Tofu som nastrúhala, pridala cukor, kávu, rozmixovala ponorným mixérom a nechala postáť.
- 3
Zatiaľ som si v malom kastróliku zohriala kávu s agarom, miešala, a keď začala hustnúť, zamiešala som s tofu zmesou a vyliala na korpus a dala naspäť do chladničky.
- 4
Tofu krém nie je sladký a so sušienkovým karamelovo-kokosovým korpusom sa skvele dopĺňa.
- 5
Dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu