Tofucake kávový, nepečený
Autor receptu: zuzananoskova
Koláč som "skonštruovala" vďaka Festivalu kávy a čokolády, ktorý sa konal včera a ešte aj dnes v Nitre. Tak neváhajte, ak ste z okolia, určite "nás" navštívte. Dnes bude sladké dobroty predávať Martinka z matapecie.blogpsot.sk
8 porcií |
15 minút príprava |
1 minút tepelná úprava |
Postup
- Sušienky som rozomlela na jemno a zmiešala s olejom. Formu (s priemerom 18cm) som vystlala papierom na pečenie, kraje pretrela kokosovým olejom a dala do chladničky na chvíľu stuhnúť. Ak Vás tlačí čas, môžete dať aj do mrazničky.
- Tofu som nastrúhala, pridala cukor, kávu, rozmixovala ponorným mixérom a nechala postáť.
- Zatiaľ som si v malom kastróliku zohriala kávu s agarom, miešala, a keď začala hustnúť, zamiešala som s tofu zmesou a vyliala na korpus a dala naspäť do chladničky.
- Tofu krém nie je sladký a so sušienkovým karamelovo-kokosovým korpusom sa skvele dopĺňa.
- Dobrú chuť :-)