Tofucake kávový, nepečený

Autor receptu: zuzananoskova

Koláč som "skonštruovala" vďaka Festivalu kávy a čokolády, ktorý sa konal včera a ešte aj dnes v Nitre. Tak neváhajte, ak ste z okolia, určite "nás" navštívte. Dnes bude sladké dobroty predávať Martinka z matapecie.blogpsot.sk

8
porcií
15 minút
príprava
1 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Sušienky som rozomlela na jemno a zmiešala s olejom. Formu (s priemerom 18cm) som vystlala papierom na pečenie, kraje pretrela kokosovým olejom a dala do chladničky na chvíľu stuhnúť. Ak Vás tlačí čas, môžete dať aj do mrazničky.
  2. Tofu som nastrúhala, pridala cukor, kávu, rozmixovala ponorným mixérom a nechala postáť.
  3. Zatiaľ som si v malom kastróliku zohriala kávu s agarom, miešala, a keď začala hustnúť, zamiešala som s tofu zmesou a vyliala na korpus a dala naspäť do chladničky.
  4. Tofu krém nie je sladký a so sušienkovým karamelovo-kokosovým korpusom sa skvele dopĺňa.
  5. Dobrú chuť :-)