Tento recept som si vymyslela sama a používam ho často ako rýchlu večeru,alebo pohostenie,keď dostanem nečakanú návštevu.
4
porcie
porcie
10-15 minút
príprava
príprava
5 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Krajce chleba namočíme do rozšľahaných vajec a opečieme na rozohriatom oleji z obidvoch strán.Uložíme na taniere-vzniknú 4 porcie.
- 2
 Chleby natrieme tatarkou,položíme na každý chlieb cca 50 g šunky,znovu natrieme tatarkou a nakoniec ozdobíme kečupom.
- 3
 Hotové jedlo ozdobíme paprikami a paradajkami.Podávame teplé!
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu