Tento recept som si vymyslela sama a používam ho často ako rýchlu večeru,alebo pohostenie,keď dostanem nečakanú návštevu.
4
porcie
porcie
10-15 minút
príprava
príprava
5 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Krajce chleba namočíme do rozšľahaných vajec a opečieme na rozohriatom oleji z obidvoch strán.Uložíme na taniere-vzniknú 4 porcie.
- 2
Chleby natrieme tatarkou,položíme na každý chlieb cca 50 g šunky,znovu natrieme tatarkou a nakoniec ozdobíme kečupom.
- 3
Hotové jedlo ozdobíme paprikami a paradajkami.Podávame teplé!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu