Foto: vikulqa
12
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si kávu. Vychladenú kávu scedíme a vmiešame do nej Amaretto.
- 2
Bielka s trochou cukru vyšlaháme na sneh. Žĺtky s kryštálovým cukrom vyšlaháme na hustú penu. Do žĺtkov vmiešame Mascarpone a potom sneh z bielkov.
- 3
Dno a steny nádoby ponatierame tenučkou vrstvou krému. Piškóty pred uložením do formy namočíme do kávy na 2 sekundy. Na prvú vrstvu piškót dáme plnku a znova zakryjeme druhou vrstvou piškót na ktorú opäť dáme plnku.
- 4
Vrchnú vrstvu plnky rovnomerne zasypeme kakaom. Necháme odstát v chladničke na 12 hodín. Ja som to dávala do klasickej formy na pečenie ( okrúhlej ) preto ten tvar.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu