Teplý zelerový šalát (fotorecept)

Autor receptu: kukulienka71

Z buľvového zeleru, žltej fazuľky, hrášku, uvarených vajec a údeného lososa

3
porcie
20 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Postup

  1. V záhrade som si vytiahla pekný kus zeleru, očistila, umyla a nakrájala som z neho polovicu na kocky.
  2. Spolu s pokrájanou fazuľkou som ho naparila nad slanou vodou, neskôr som pridala trocha hrášku a parila do mäkka, pár minút.
  3. Uvarila som dve vajcia na tvrdo, pokrájala ich na kocky, takisto údeného lososa. V mise som potom všetky suroviny spojila 2 lyžicami majonézy ochutenej citrónovou šťavou, horčicou a kôprom.
  4. Jedli sme ho teplý, prílohou bola výborná ciabatta od @tassiedevila. Kto chce, môže šalát konzumovať dobre vychladený a kľudne aj bez pečiva, je dosť sýty. Dobrú chuť!