Foto: patincatsomekitchen
Práve v chladnejších zimných dňoch môže takýto teplý čokoládový nápoj padnúť vhod. Základom receptu je dobrá čokoláda s vysokým obsahom kakaa. Nápoj tak nebude Zobraziť celý popisPráve v chladnejších zimných dňoch môže takýto teplý čokoládový nápoj padnúť vhod. Základom receptu je dobrá čokoláda s vysokým obsahom kakaa. Nápoj tak nebude príliš presladený a nedostanete do seba veľké množstvo cukru. Ak sa čokoládam z obchodu vyhýbate úplne, vyrobte si vlastnú domácu čokoládu. Na zahriatie tela pridajte škoricu, ktorá organizmus prehreje zvnútra.
porcie
príprava
Postup
-
1
Do malého hrnčeka dajte čokoládu nalámanú na kúsky. Pridajte trochu mlieka a zohrievajte na malom plameni, kým sa čokoláda nerozpustí.
- 2
Pridajte zvyšné mlieko, škoricu a dobre premiešajte. Zohrievajte ešte chvíľu tak, aby sa všetko mlieko zohrialo a chute sa prepojili.
- 3
Prelejte do šálok a servírujte teplé.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
dakujem :) vyslahane to urcite viac ulahodi oku :)