Syrový šalát

redakcia - fotkaredakcia, 2. júla 2009
120-180 minút
príprava

Suroviny

250 g
500 g
100 g
200 ml
50 ml
 PL
 troška

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Syr nakrájame na malé kocky a premiešame s umytými bobuľami hrozna. Pridáme orechové jadrá, majonézu alebo jogurt, citrónovú šťavu, cukor, cayenské korenie, soľ a všetko spolu zľahka premiešame. Zmes necháme odležať v chladničke asi 2 - 3 hodiny.

  2. 2

    Pred podávaním šalát urovnáme na misku, posypeme nasekanou zelenou petržlenovou vňaťou a ozdobíme bobuľami hrozna a orechovými jadrami. Podávame s chlebom a maslom.

Recept je zaradený do kategórií:
Bezmäsité jedlá, Šaláty, Studené pokrmy, 50 ľahkých jedál

Diskusia k receptu


Zatiaľ 0 komentáre