Foto: editamarkos
Recept na tieto muffíny som našla medzi 100 najlepšími muffínmi od vydavateľstva STB konyvek - maď. Po upresnení množstva niektorých surovín v našom Zobraziť celý popisRecept na tieto muffíny som našla medzi 100 najlepšími muffínmi od vydavateľstva STB konyvek - maď. Po upresnení množstva niektorých surovín v našom jedálničku nahradili mastné lángoše, ktoré sme jedávali ku gulášovej polievke.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Zemiaky ošúpeme, roztlačíme a dobre pomiešame so strúhaným syrom, vajíčkami, kyslou smotanou a olejom.
- 2
Primiešame zmes múky, prášku do pečiva, bieleho korenia, soli a vymiešame cesto.
- 3
Hotové cesto dávkujeme do formy vyloženej papierovými košíkmi a pečieme v predhriatej rúre na 180°C, 20-25 minút.
- 4
Upečené muffiny necháme 5-10 minúť stáť. Podávame ich podľa chuti teplé alebo studené.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu