Foto: rennatte
Nie, nepomýlila som si sviatky, ale fotku mám ešte od Silvestra a roládu robievam aj na Veľkú noc :-) Výborná chuťovka pre návštevu.
porcií
príprava
Postup
-
1
pomôcka: mikroténové sáčky 3 ks. Vajcia postúhame najemno, pridáme ramu, bambina a vymiešame natierku
-
2
pridáme bylinky alebo petržlenovú vňať a najemno nakrájanú kápiu
-
3
eidam vložíme do mikroténového sáčika a ponoríme do vriacej vody na 10 minút, kým úplne zmäkne,,,, ja som varila salko na marlenku, tak som využila túto vodu. Pripravíme si dva mikroténové sáčiky, ktoré rozrežeme na obdĺžniky
-
4
zmäknutý syr položíme na jeden mikroténový obdĺžnik, prikryjeme druhým a syr rozvaľkáme na plát
-
5
vrchný mikrotén stiahneme, na syrový plát poukladáme šunku a na šunku rozotrieme nátierku
-
6
pomocou spodného mikroténu zrolujeme do rolády
-
7
zabalíme a dáme stuhnúť do chladničky
-
8
nakrájame na širšie plátky a ukladáme na šikmo nakrájanú bagetu alebo sendvič, ozdobíme podľa fantázie
Diskusia k receptu