Táto pomazánka patri k mojim obľúbeným receptom. Robievam ju na Silvester, Rodine akcie na Oslavu alebo len tak s chuti.
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Pripravíme si väčšiu misku kde vložíme na drobno postrúhaní syr, potom do misky vlejeme Tatársku omáčku ( Helllmanss ) ta je najlepšia! Keď budeme mať v miske postrúhaní syr a Tatárku omáčku tak pretlačíme 6 strúčikov cesnaku (záleží aj od chutí môžete pridať aj viac) A poriadne to premiešame, počas miešania pomalí pridávame pochuťkovu smotanu poriadne Premiešame trošku môžeme osoliť a podávame . ( Niekedy dám navrch ešte zelené olivy ale je to potom dosť slané ) Najlepšie podávať ako očka ( jednohubky )
- 2
Prajem Dobrú chuť! :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Recept vyskúšam zatiaľ do KK.