Foto: kkaja
Toto slané pečivo nemôže u nás chýbať na žiadnej oslave. Sú výborné a čím menšie, tým lepšie ... ešte stihnete napiecť na Silvestra Zobraziť celý popisToto slané pečivo nemôže u nás chýbať na žiadnej oslave. Sú výborné a čím menšie, tým lepšie ... ešte stihnete napiecť na Silvestra :)
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
zo všetkých surovín vypracujeme vláčne cesto, ja som dala namiesto smotany smotanový jogurt (grécky)
-
2
Vyvaľkáme na hrúbku asi 5 mm a vykrajujeme tvary. Ja mám rada takéto maličké, ničím ich nepotieram ani neposýpam, chutia aj také "holé" :) Ale samozrejme, môžme si kúsky potrieť rozšľahaným vajíčkom a posypať razcou, sezamom ...
-
3
Upečieme vo vyhriatej rúre. Pekne sa nadvihnú. Je ich veľa, ja som z uvedenej dávky urobila 6 zošuchovacích plechov.
Vyzeraju velmi dobre,chcem to skusit,ale Bambino tu niet...