Foto: diabambulka
najlepšia na svete... ale každý máme tú svoju obľúbenú variantu, toto je tá naša :-)))
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Eidam varíme v mikroténovom sáčku, kým nezmekne.
-
2
Medzitým si pripravíme plnku : Na tvrdo uvarené vajíčka ošúpeme a pretlačime vidličkou, pridáme syrokrém, na kocky nakrájanú šunku ( odložíme si trocha šunky na vystlanie rolády ) a petržlenovú vňať. Všetko spolu dobre premiešame.
-
3
Zmäknutý Eidam rozvaľkáme ho na mokrej doske s mokrým valčekom.
-
4
Poukladáme naň plátky šunky, potrieme plnkou
-
5
a stočíme do rolky.
-
6
Zabalíme do alobalu a dáme do chladna.
-
7
Dobrú chuť :-)))
je to tam napísané, predsa syrokrém, dnes sú už tie názvy všelijaké
ty si šikoulka cica2 a Gouda je výborný syr, tak dúfam že bude všetkým šibačom a návštevám chutiť :-))) na budúce aj ja vyskúšam syr vyložiť na plech asi to bude menej pracné a výsledný efekt rovnaký :-D
varecha.pravda.sk/recepty/syrova-rolada-fotorecept/14350-...
každopádne, je to vďačné a sýte jedlo pre návštevu, na sviatky. Vďaka za recept