Sušené ovocie v mede

Vladimír Morochovič
executive chef spoločnosti Sodexo Slovakia a člen Gourmet klubu, 19. augusta 2012 20:14
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Sušené ovocie v medeFoto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

Suroviny na 1 liter zmesi:
500 g
500 g, domáci
 rôzne druhy
TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Sušené ovocie zalejeme medom, počkáme, aby vyšiel všetok vzduch a znovu dolejeme med.

  2. 2

    Výborná alternatíva tohto receptu je med zmiešaný s jablkovicou, ktorým sušené jablká zalejeme.

  3. 3

    K sušenému ovociu môžeme primiešať aj rôzne druhy orechov.

Recept je zaradený do tagov:


TOPlist