Foto: elisticka
Tieto šuhajdy som robila ešte na krúžku varenia veeeeľmi dávno..sú vynikajúce tak som ich urobila ako bezlepkové len sa nedajú pekne prizdobiť lebo lentilky Zobraziť celý popisTieto šuhajdy som robila ešte na krúžku varenia veeeeľmi dávno..sú vynikajúce tak som ich urobila ako bezlepkové len sa nedajú pekne prizdobiť lebo lentilky obsahujú lepok tak len orieškami ale myslím že budú chutiť aj tak...
porcií
príprava
Postup
-
1
pripravíme si suroviny na šuhajdý
-
2
v kastróliku roztopíme polámanú čokoládu a ceru
-
3
do papierových košíčkov nalejeme trocha čokoládovej masy a necháme stuhnúť
-
4
medzi tým si tlkáčikom podrvíme piškóty v mikroténovom vrecku
-
5
vysypeme do misky prídáme ostatné suroviny na plnku a vymiešame
-
6
na stuhnutú čokoládu do stredu lyžičkou navrstvíme plnku a uhladíme
-
7
zalejeme ostatnou čokoládou a prizdobíme mandľami a orechmi a dáme stuhnúť.ak nechcete také skadké šuhajdy môžete miesto ľadovych gaštanov použiť 70% bezlepkovú čokoládu .dobrú chuť!!!
Diskusia k receptu