Stehná plnené špenátom a bryndzou

Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 16. septembra 2010
Stehná plnené špenátom a bryndzou
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

4 ks
120 g
200 g




Postup

  1. 1

    Kuracie stehno vykostíme, osolíme, okoreníme, položíme naň trochu bryndze, pár špenátových listov, preložíme napoly a prepichneme špajľou.

  2. 2

    Následne stehná ugrilujeme na grile. Môžeme podávať s pečenými zemiakmi.

  3. 3

    NÁŠ TIP: Stehná môžete kúpiť už vykostené a zbavené kože. Opatrne si ich rozprestrite a snažte sa ich pripraviť tak, aby mali približne rovnakú hrúbku. Potom ich naplňte a ugrilujte.

Diskusia k receptu

violetacamorova
Vyzerá to jednoducho a samé dobroty, zatiaľ stehná vykostené a vyklepané iba vyprážam, to bude zdravšie!
tetuska
U nás sa stehná aj plnia, raz dám syr a šunku, inokedy naplním ako španielske vtáčky, je to výborné a máme troška zmenu...
njdevil
Cerstva kapia doda smrnc, aj pekny farebny efekt...




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia