Stehná plnené špenátom a bryndzou
			   Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 16. septembra 2010
		   
		   šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 16. septembra 2010

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
- 
                                                    1
                                                    Kuracie stehno vykostíme, osolíme, okoreníme, položíme naň trochu bryndze, pár špenátových listov, preložíme napoly a prepichneme špajľou. 
- 2
Následne stehná ugrilujeme na grile. Môžeme podávať s pečenými zemiakmi. 
- 3
NÁŠ TIP: Stehná môžete kúpiť už vykostené a zbavené kože. Opatrne si ich rozprestrite a snažte sa ich pripraviť tak, aby mali približne rovnakú hrúbku. Potom ich naplňte a ugrilujte. 
 Tipy na recepty z VarechyTipy na články z Varechy
 
- 2





 
                                                        
                                                     
 


Diskusia k receptu