Stehná plnené špenátom a bryndzou
Ján Králik
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 16. septembra 2010
šéfkuchár hotela Marlene v Oščadnici, 16. septembra 2010
Foto: Pravda - Robert Hüttner
Postup
-
1
Kuracie stehno vykostíme, osolíme, okoreníme, položíme naň trochu bryndze, pár špenátových listov, preložíme napoly a prepichneme špajľou.
- 2
Následne stehná ugrilujeme na grile. Môžeme podávať s pečenými zemiakmi.
- 3
NÁŠ TIP: Stehná môžete kúpiť už vykostené a zbavené kože. Opatrne si ich rozprestrite a snažte sa ich pripraviť tak, aby mali približne rovnakú hrúbku. Potom ich naplňte a ugrilujte.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu