Foto: adeja
Veľmi ľahký, rýchly a chutný koláčik, ktorý poteší Vaše chuťové bunky ;)
15 minút
príprava
príprava
35 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Oddelíme si bielka od žĺtka a vyšľaháme žĺtka s cukrom, pridáme ostatné suroviny a na záver vyšľahaný sneh z bielkov. Dáme piecť pri teplote 180°C 35 minút.
- 2
Upečený, ešte teplý koláč pokvapkáme kávou (pol hrnčeka - osladenou ) necháme vsiaknuť a potrieme ľubovoľným džemom.
- 3
V smotane na šľahanie rozpustíme čokoládu a varíme až do zhustnutia, vylejeme na cesto a rozotrieme, necháme odležať pár hodín v chlade a dozdobíme podľa vlastnej fantázie :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu