Foto: guappa
Ahojte Varecháči, práve som sa vrátila z Talianska a pustila sa do varenia. Priniesla som odtiaľ typické talianske suroviny, ktoré som aj hneď použila. Keďže Zobraziť celý popisAhojte Varecháči, práve som sa vrátila z Talianska a pustila sa do varenia. Priniesla som odtiaľ typické talianske suroviny, ktoré som aj hneď použila. Keďže som bola veľmi hladná pripravila som niečo rýchle a dobré a aj v talianskej kuchyni nie je núdza o takéto jedlá. Nič náročné a predsa chutné.-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Do vriacej a osolenej vody dáme variť špagetky, toľko koľko zjeme.
- 2
Na rozpálenom oleji krátko opražíme prošuto s nadrobno posekaným cesnakom, poprášime bazalkou a vňaťkou.
- 3
Zmes zmiešame so špagetami, posypeme strúhaným parmezánom a možeme sa do toho pustiť. Mňam .-) Dobrú chuť!
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu