Špagety talianského priateľa

martinis - fotkamartinis, 3. decembra 2012
Špagety talianského priateľa
Foto: martinis

Farebné špagety s olivovým olejom, cesnakom, petržlenovou vňaťou a čili papričkou.

1
porcia
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
2 PL
2 strúčiky
1 ks




Postup

  1. 1

    Špagety uvaríme v osolenej vode "al dente".

  2. 2

    Na panvici na 2 lyžicách oleja opečieme pretlačené strúčiky cesnaku a rozdrvenú sušenú čili papričku.

  3. 3

    Špagety scedíme, vmiešame do panvice spolu so špagetovým korením a petržlenovou vňaťou. Veselo jeme :-)

Diskusia k receptu

vierutt
Áno, robievam, odporúčam - "prizdobím" nakrájanými olivami
ericka
Aj ja varievam takéto jednoduché špagety . Keď ich chcem obmeniť , pridám tuniaka vo vlastnej šťave a olivy . Tiež chutia vynikajúco .....
tamik
super cestoviny...úplne najradšej mám takéto jednoduché a nie s kadejakými omáčkami :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia