Sous Vide bravčová panenka

majlus - fotkamajlus, 9. decembra 2013
Sous Vide bravčová panenka
Foto: majlus

znova som len skúšala sous vide úpravou pripraviť bravčovú panenku a myslím že sa aj vydarila -aspoň manžel a syn to tvrdil ☺

2-3
porcie
10 minút
príprava
90 minút
na 58 °C

Suroviny

1 ks (kúsky 200 g)
1 lyžica
2 vetvičky

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    osolila som panenku, vložila do sačku dala maslo a tymián odsala vzduch a varila . Po uvarení som to dala na rozohriatú panvicu na 2-3 minuty a opiekla. Možno sa Vám zdá že je to surové-ale nie je. Je to naozaj strašne jemné a neuveriteľne príjemne n chuť.

  2. 2

    toto som našla na nete ako má vyzerať mäso po úprave

    Sous Vide bravčová panenka - obrázok 2
  3. 3

    vakuovač na potraviny

    Sous Vide bravčová panenka - obrázok 3
  4. 4

    stroj a nádoba

    Sous Vide bravčová panenka - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Bravčové mäso, Hlavné jedlá, Obed, Večera, Varené, Pre štíhlu líniu

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
Mne sa to veľmi páči, stojí za pokus :) 5*
Vynikajúce, určite neostane v šuplíku, panenku robievam často :-) 5x*za perfektnú, inšpiráciu, pritom aké jednoduché :-) učíme sa celý život:-) KK.