Foto: martina34
Dlhšiu dobu som plánovala tento šalát urobiť, bála som sa, či to niekto bude jesť, teda, či to zvládnem aj ja, ale dnes mi Zobraziť celý popisDlhšiu dobu som plánovala tento šalát urobiť, bála som sa, či to niekto bude jesť, teda, či to zvládnem aj ja, ale dnes mi ho kolegyne pochválili a chutil aj mne...
porcie
príprava
Postup
-
1
Na tento recept môžeme použiť šošovicu z konzervy alebo si šošovicu uvaríme. Pokiaľ použijeme šošovicu z konzervy, najskôr ju prepláchneme a vložíme do misy. Nakrájame si uhorku, paradajku, reďkovky a syr. Posypeme morskou soľou, drvenými čili papričkami a provensálskym korením. Pridáme balzamikový ocot a premiešame a pridáme hrozno. Je to sýte jedlo, vhodné na sacharidový obed alebo večeru.
Diskusia k receptu