Foto: stacy77777
Opäť jeden rýchly,letný....
porcií
príprava
Postup
-
1
Nedávno som vyskúšala sušienky Petit Beurre na jahodový nepečený zákusok,nakoľko sa osvedčili,vyskúšala som trocha iný koláčik.
- 2
Vyšľaháme smotany na šľahanie,pridáme kyslé smotany,tvaroh,mascarpone,med a cukor.Želatínu pripravíme podľa návodu na obale a primiešame do smotanovej plnky.
- 3
Pripravíme si ovocie,pomaranč ošúpeme, očistíme aj od dužiny,nakrájame na malé kúsky,nakrájame banán, hrozno každú guličku na štvrtiny,jahody na plátky.
- 4
Do hlbšieho plechu dáme papier na pečenie, poukladáme sušienky,dáme vrstvu plnky,poukladáme na husto ovocie.
- 5
Ovocie zľahka zatrieme plnkou. Poukladáme ďalšiu vrstvu sušienok.
- 6
Na sušienky dáme zvyšnú plnku a poukladáme opäť na husto ostatné ovocie. Vynecháme iba banány,tie by aj tak otmavli na vrchu. Necháme ztuhnúť v chladničke. Prajem dobrú chuť.....
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
len mi prezrad co su to male smotany... tie 150tky???
a aky velky mas plech?