Foto: valina
svieža a výborne chutí
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Práškovú šľahačku vyšľaháme s mliekom do tuha, pomaly pridávame kyslú smotanu a škoricový cukor (kto nemá rád škoricu dá sa nahradiť vanilkovým cukrom).
- 2
Do tortovej formy vrstvíme : piškótu, smotanu, ovocie, opakujeme aspoň 3x. Vrch musí byť smotana. Tortu vložíme do chladničky, najmenej 4-5 hodín, najlepšie cez noc.
- 3
Z mlieka a práš. šľahačku urobíme šľahačku a ozdobíme. Pridáme aj trochu ovocia a lístočky mäty.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Aj my to chceme mať také kráááásne ako Ty.
dúfam že ste pochopili prajem šikovné ruky a skuste to...