Šmalc burger

timko - bez fotkytimko, 14. apríla 2014
1
porcia
15 minút
príprava
5 minút
tepelná úprava

Suroviny

5 plátkov
1 plátok
1/4 ks
2 krajce

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    nakrájame slaninu na plátky

  2. 2

    pripravíme si plátok syra

  3. 3

    nakrájame cibulu

  4. 4

    odkrojime dve krajce chleba

  5. 5

    vypražime slaninu,syr a cibulu

  6. 6

    slaninu syr a cibulu naukladame mdezi chlieb

  7. 7

    dobru chut

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
Len si neviem predstavit - ako vyprazis ten platok syra ? Asi si to este nerobil , inak by si zistil , ze sa to vlastne ...neda :-)Iba ak by si pouzil nejaky specialny syr vhodny na vyprazanie bez obalu /napr.trojobalu/.Ano , su aj take syry .Ale v tom pripade to treba uviest v recepte -konkretne druh ci nazov . Inak sa to kazdy menej skuseny kuchar "podakuje ":-)
Mozna,ze slaninku a cibulu oprazil a syr polozil na vrch,ktovie to sa asi nedozvieme.Robim bezne burgeri s opecenou slaninkou,ale platok syra davam na ohriatu zemlu a kopec zeleniny k tomu,verim,ze jeho smalc burger je vynikajuci,ale bez opecenia syra.

Pridaj komentár k receptu: