Slovensko talianske cestoviny

prdelinka - fotkaprdelinka, 31. augusta 2012
Slovensko talianske cestoviny
Foto: prdelinka

Rýchlovka :)

3 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny





Postup

  1. 1

    Cestoviny uvaríme podľa návodu.Do taniera vložíme rajčinu,surový postrúhaný cesnak,soľ a cestoviny.na horúce postrúhame parmezán,premiešame :)

  2. 2

    Nevhodné pred rande :P

Diskusia k receptu

prdelinka
hej hej surovu,aby to bolo ozaj rychle :)) ale videla som tu aj recept so susenymi rajcinami :)
radox1
@Zolik (14.11.2018 20:35)
mas pravdu.na ňu som uplne zabudol.prepac nonna.
zolik
No ved to! Take sa zabudnut ani neda :_) aspon pre mna, velmi origos,




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia